fbpx
Vibes g. 13, 0356 Oslo +47 909 18 346 info@eksakthifi.no

Linn Akudorik System

kr248.063,00

Dette er systemet som bryter alle regler. Akudorik byr på flott lyd i én kompakt, brukervennlig pakke.

Kategori: Stikkord: ,

Beskrivelse

Akudorik-høyttalere
De ser kanskje små ut, men Akudorik-høyttalerne gir en kolossal forestilling. Disse iøynefallende stjernene er håndbygde og testet til de høyeste toleranser, og inneholder en rekke teknologier som fungerer sammen, for å bringe deg nærmere din musikken.

Nå trenger du ikke mange hifi produkter for å lage god lyd.
Linns innovative integrerte høyttalere har innebygd kraft og intelligens. En spesialdesignet modul hengende på baksiden av hver høyttaler  inneholder det beste av Linns interne teknologier for å optimalisere ytelsen og gi deg en dypere innsikt i musikken din. Og mens hvert rom har sin egen effekt på musikken din, bruker Akudorik den patenterte SpaceOptimisation teknologien for å optimalisere ytelsen basert på de akustiske egenskapene til rommet ditt og ønsket høyttalerplassering.

Akurate System Hub
Bla gjennom ditt digitale musikkbibliotek, stream online musikk og video og hør lydspor, — alt i eksepsjonell detalj. Denne Akurate nettverksspilleren kan kobles til praktisk talt alle musikk- eller lydkilder i hjemmet ditt og spiller den feilfritt.

Plassert i et spesialdesignet akustisk skap, hver kilde beskyttet mot støy og sikrer at høyttalerne får signal av høyeste kvalitet, enten du streamer favorittspillelisten din eller kobler platespilleren til en av de 13 inngangene.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Linn Akudorik System”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *