fbpx
Vibes g. 13, 0356 Oslo +47 909 18 346 info@eksakthifi.no

Lejonklou Gaio

kr7.940,00

Gaio er en frittstående phono forforsterker av høy kvalitet.

Beskrivelse

Gaio er bygd i et meget kompakt kabinett av svart anodisert aluminium som opptar 59 mm i høyden, 103 mm i bredden og 180 mm i dybden.

Den er tilgjengelig i en europeisk, en britisk og en nordamerikansk versjon.

Gaio erstatter vårt bestselgende produkt KINKI3. Det ble i flere år anbefalt av det amerikanske HiFi-magasinet Stereophile. Gaio startet som en fjerde versjon av Kinki, men etter en måned med finjustering av designet ble det gjort så mange endringer og forbedringer at et nytt navn føltes passende.

I april 2018 ble en ny og forbedret versjon av Gaio utgitt; Gaio 2. Den bruker noen komponenter fra toppen av serien Moving Magnet phono forforsterker Slipsik og drar også fordel av forbedret høyfrekvensinnstilling av kretskortet – leksjoner jeg har lært av å jobbe med Tarandus-oppgraderingen av mine pre- og effektforsterkere. Gaio 2 produseres i sin helhet i Sverige.

I februar 2020 ble Gaio 2 oppgradert med fire nye komponenter. Resultatet er en betydelig morsommere musikalsk opplevelse, med en dypere og mer nøyaktig lav bass, en renere totallyd og en bedre musikalsk timing. Gaio 2.4 er nå nærmere ytelsen til storebroren Slipsik enn jeg trodde var mulig. Hver Gaio 2 kan oppgraderes til versjon 2.4.

Hva gjør Gaio bemerkelsesverdig?

• Optimalisering: Gaio 2.4 er produsert av komponenter som er forhåndsmålt og valgt i små grupper. Dette får hver enhet til å prestere på et høyere nivå enn tidligere mulig. Etter produksjon og montering i Sverige, er hver enhet finjustert i laboratoriet mitt før det sendes til kunden.

• Kretskortet: En nøye utforming har stor innvirkning på lydkvaliteten. Gaio 2.4 er trinnvis evaluert med forskjellige oppsett inntil den beste og mest kompakte løsningen ble avgjort.

• Strømforsyning: Strømforsyningen til Gaio har blitt utviklet over lang tid. Målet er å sikre at det ikke forstyrrer det musikalske signalet. Den innkapslede transformatoren er håndloddet direkte til kretskortet og strømledningen. Strømledningen fra Longwell er dobbelt så dyr som det billigste alternativet, men det utgjør en betydelig forskjell for den musikalske ytelsen. Den må ikke kuttes eller byttes ut!

• Kapsling: Det lille kabinettet er optimalt dempet fra innsiden med 77 kvadrat cm bitumen og viktige festemidler er strammet med presisjons momentverktøy. Tilkoblingen bakken til chassiset påvirker lydkvaliteten, og monteringen er derfor spesifisert nøye. Føttene er valgt for best lydytelse og blir justert slik at etuiet sitter perfekt stabilt på en flat overflate.

• Oppmerksomhet på detaljer: Felles for alle produkter fra Lejonklou er en ekstrem oppmerksomhet på detaljer. Hvert produkt jeg utvikler er laget av hundrevis, noen ganger tusenvis av lyttetester. Selv tilsynelatende uviktige detaljer blir nøye evaluert. Når det er mulig bruker jeg blindtesting, fordi de gjør vanskelige avgjørelser enklere. Alt jeg gjør og hvert resultat blir skrevet ned og senere studert i et forsøk på å finne en annen vinkel. Når jeg beskriver utviklingsprosessen min til kolleger som jobber for andre HiFi-selskaper, tror de at jeg overdriver og anser meg som gal. Det er greit. Gal fokusert på oppmerksomhet, og på detaljer er den viktigste faktoren du har når du lager et HiFi-produkt som har muligheten til å la musikken nå ut og berøre deg.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Lejonklou Gaio”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *