fbpx
Vibes g. 13, 0356 Oslo +47 909 18 346 info@eksakthifi.no

Lejonklou Slipsik

kr13.860,00

Slipsik er en frittstående phono-forforsterker, håndlaget i et dual mono-design med spesialtilpassede og nøye utvalgte komponenter.

Beskrivelse

Den ble lansert i oktober 2006 og har gradvis blitt forbedret siden den gang. Alle enheter, selv den første, kan oppgraderes til den nyeste spesifikasjonen.
Slipsik kretskort befinner seg inne i et veldig kompakt aluminiumsskap som måler 57 mm i høyden, 103 mm i bredden og 180 mm i dybden. En europeisk, en britisk og en nordamerikansk versjon er tilgjengelig.

Slipsik 5 mottok en fantastisk anmeldelse av det amerikanske HiFi-magasinet Stereophile i oktober 2011. Ikke bare syntes de at den var best i test, de la den også til listen over anbefalte komponenter.

I februar 2019 ble Slipsik 7 lansert.
I denne siste versjonen blir de følsomme signalene begravet inne i kretskortet, mellom flere tynt fordelte lag med kobber. Strømledningen inne i Slipsik 7 er også isolert med et tynnvegget massivt kobberrør som er loddet til kabinettet i begge ender. Dette forbedrer ytelsen ved å forhindre at strømnettet og radiofrekvensene når kretsene der musikken beveger seg.

I tillegg til screening av strømnettet, har kretskortet blitt omgjort med bruk av erfaring oppnådd gjennom utviklingen av dual mono MC-forsterkeren SINGularity. Inngangskretsen til Slipsik 7 er ytterligere trimmet for å la enda finere detaljer i musikken passere. Resultatet er den beste MM phono forforsterkeren som noensinne er laget.

Slipsik 7 er kun tilgjengelig i svart. Hver enhet er bygget og testet i Sverige samt signert av personen som gjorde den siste trimmingen og lytteprøven.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Lejonklou Slipsik”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *