fbpx
Vibes g. 13, 0356 Oslo +47 909 18 346 info@eksakthifi.no

Linn Majik DSM/4-140 System

kr72.400,00

Fullblods gulvhøyttalere og den utrolige allsidigheten til en Linn-nettverks musikkspiller med innebygd forsterkning – det er en vinnerkombinasjon. La Majik 140 System introdusere deg på nytt for musikken du trodde du kjente godt.

Beskrivelse

Sett et Majik-system i hjertet av hjemmet ditt, og alt høres bedre ut: musikk, filmer, spill, TV, radio. Med kraften og presisjonen dette musikksystemet kan du skru opp volumet og fylle ethvert rom med flott lyd.

Majik 140 Speakers
Få andre høyttalere på dette nivået kan skryte av Majik 140s meritter. De fire drivenhetene på hver høyttaler leverer kraft og presisjon i bass og mellomtone, sammen med en utrolig klarhet og jevn spredning ved høye frekvenser. All denne teknologien betyr at uansett hva du lytter til vil Majik 140 levere musikken med uanstrengt entusiasme.

Majik DSM
Strøm all online musikk, hør på internettradio eller koble til TV-en din. Uansett hva du lytter til, gir Majik DSM deg tilgang til alt på ett sted, og alt i fantastisk lydkvalitet.

Som alle Linns nettverksmusikkspillere har den innebygd romoptimalisering, slik at du får høre en forestilling som er tilpasset deg og rommets unike egenskaper.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Linn Majik DSM/4-140 System”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.