HiFi-butikken for musikkinteresserte

+47 909 18 346 13:00 - 17:00 (Man-Fre)

Å bygge opp en platespiller

Hele grunnlaget for en god platespiller ligger i drivverket og strømforsyningen.  På samme måte som signalkilden alltid er øverst i stereoanleggets hierarki, vil platespillerens ulike komponenter og betydningen av disse kunne defineres på tilsvarende måte:

■ Platespillerdrivverket inkludert strømforsyning
■ Pickup-arm
■ Pickup-element

Den viktigste komponenten er selve platespiller drivverket. Desto bedre drivverk, desto mindre støy og hastighets avvik videreføres til stiften med færre uønskede vibrasjoner som igjen påvirker dynamikken og timingen i musikken.

Pickup-armens oppgave er å styre stiften gjennom rillene. En god arm optimaliserer stiftens arbeidsbetingelser og ivaretar energien med minimal påvirkning. Bedre pickup-arm gir bedre dynamikk og tydeligere musikkgjengivelse!

Med det beste drivverket og den beste pickup-armen vil den siste komponenten i platespiller oppsettet være valg av pickup-element. Vi har mange års erfaring og hjelper deg med å velge den beste pickupen til din platespiller.

Ferdig montert!
Vi monterer og justerer enten du kjøper du en komplett platespiller eller oppgraderer eksisterende spiller med ny tonearm eller pickup.

Kom innom butikken vår i Vibes gate, så demonstrerer vi det for deg: – Låter det bedre, ER det bedre!

 

Velkommen innom for en helt spesiell musikkopplevelse!