Vinn en Linn Sondek LP12

I 2022 er det 50 år siden Linns referanseplatespiller ble lansert. I den anledningen gir vi deg muligheten til å vinne en Linn Sondek LP12.

Slik fungerer det: Du kan motta maks tre lodd til trekningen ved å
1): Delta i vår quiz på denne siden
2): Verve en venn til vår Facebook-side (send oss en mail når vennen er vervet)
3): Komme til butikken og få en LP12 demo

Vinneren* trekkes i desember 2022. Lykke til!

Linn Sondek LP12

Delta i vår quiz og bli med i trekningen av en Linn Sondek LP12 platespiller!

1 / 4

Category: Linn Sondek LP12

Hva er det viktigste elementet i et godt Hi-Fi system?

2 / 4

Category: Linn Sondek LP12

Når ble Linn Sondek LP12 lansert?

3 / 4

Category: Linn Sondek LP12

Hvor kommer Linn LP12 fra?

4 / 4

Category: Linn Sondek LP12

Linn Sondek LP12 er en av verdens mest bærekraftige platespillere, hvorfor det?

Fyll inn epost for å motta lodd

Your score is

The average score is 88%

0%


Linn Sondek LP12 ble introdusert i 1972 (Linn products LTD grunnlagt i 1973), og var Linn sitt første HiFi-produkt. Platespilleren ble en «game changer» og endret spillereglene rundt hvordan et HiF i et musikkanleggi-system skulle bygges opp. Før introduksjonen av Linn Sondek LP12 ble alltid høyttalerene vurdert som det viktigste produktet (fordi strøm ble konvertert til lydbølger). Linn Sondek LP12, derimot, grunnla fundamentet for at signalkildeproduktet som konverter/kopierer inn musikken fra platen er det viktigste elementet for et musikalsk engasjerende høykvalitets HiFi-system.

Linn Sondek LP12 ble fort den nye platespiller-standarden for alle som ønsket å få ut den beste musikkopplevelsen fra sine vinylplater. 

Linn hvilte ikke på sine laurbær og har siden den gang jobbet kontinuerlig med å forbedre produktet som har forblitt referansen for hva en platespiller kan oppnå. Alle LP12 som er produsert gjennom årene kan også delta i nyvinningene, fordi de kan oppgraderes til dagens standard.

Linn satte også fokus på at hovedpoenget med et godt HiFi-system er at helheten i musikken/melodien formidles bedre gjennom signalkilden og ikke gjennom kvantitative egenskaper som bass, mellomtone og diskant.


*) Deltagelsen forutsetter at du ikke er tilknyttet HiFi-bransjen. Ved å delta samtykker du til å motta våre nyhetsbrev.