Exakt

Opplev den naturlige lyden til hvert instrument
Når du hører et instrument som spilles live, kommer alle elementene som utgjør hver eneste tone – inkludert alle harmonikkene – til øret på samme tid. Det høres enkelt ut, men faktum er at intet høyttalersystem noensinne har vært i stand til å synkronisere disse elementene nøyaktig: – før nå.

Systemene våre har Exakt-teknologi, som sikrer en perfekt tidsjustering av hver del av hver tone, slik at du nå kan nyte den samme naturlige lyden som ble spilt inn av artisten.

Hvorfor er faseytelse viktig?
Alle høyttalere med mer enn en stasjonsenhet har det samme problemet: høyere frekvenser spilt av en drivenhet kommer alltid til ørene dine før lavere frekvenser som spilles av de andre stasjonsenhetene, noe som gjør dem ute av fase med hverandre.

Denne timingsfeilen er nok til å forvrenge lyden til hvert instrument, noe som gjør det vanskeligere å oppleve følelsen fra musikken.

Med utgangspunkt i sin ekspertise innen både digital musikkstrømming og aktiv høyttalerdesign har Linn utviklet en helt ny teknologi for å løse dette problemet. Exakt leverer en lineær faseytelse på tvers av alle frekvenser for å sikre at de ankommer øret perfekt synkronisert.

To måter å oppleve Exakt på
Enten du velger et nytt musikksystem, eller vil oppgradere det nåværende trinn for trinn, finnes det en Exakt-løsning for deg.

  1. Med komplette høyttalersystemer:
    Exakt-teknologi er innebygd i alle våre integrerte høyttalere. Bare velg utseendet og ytelsesnivået du ønsker, så får du utrolig ytelse fra en enkel, elegant pakke.
  2. Med en forsterker:
    Forbedre ytelsen til systemet ditt ved å legge til en Exaktbox. Enten du oppgraderer fra et Linn Aktiv-system, eller for øyeblikket har passive høyttalere, gir Exaktbox det ypperste i ytelse og fleksibilitet.

Oppgradering til Exakt
Hvis du allerede eier en Linn-høyttaler, finnes det en Exakt-oppgradering for deg. Linns integrerte Aktiv-høyttalere kan utstyres med Exakt-moduler, mens et bredt utvalg av Linn- og ikke-Linn-høyttalere er kompatible med våre separate Exaktboxes.

Hvis du allerede har oppgradert Linn-høyttalerne dine til Aktiv-drift, tar Exaktbox ganske enkelt plassen til Aktiv-kortene eller Tunebox i skillesystemet ditt.

Liste over Exakt-kompatible høyttalere finner du på Linn sine websider